Titler & metabeskrivelser

Bliv fundet på Google
Indhent tilbud

Metatags

Sidetitler og metabeskrivelser

Sidetitler og metabeskrivelser spiller en vigtig rolle i forhold til din søgemaskineoptimering. Hvis dine titler og metabeskrivelser ikke er optimeret til dine søgeord, så kan du være helt sikker på, at du ikke bliver fundet på Google, når man søger efter dine søgeord. Det skyldes, at titlerne og metabeskrivelserne er noget af det første, som Google bruger til at vurdere, hvorvidt din hjemmeside er relevant på den bestemte søgning.

Derfor er det selvfølgelig vigtigt, at dine titler og metabeskrivelser altid er optimerede til de søgeord, du gerne vil findes på i Googles søgeresultater. Det kan dog være et utroligt stort arbejde at give sig i kast med selv – især hvis du driver en webshop med hundredvis af varer og mange forskellige produktkategorier.

Derfor kan du med fordel lade os hos King Content stå for arbejdet, så du kan bruge din tid på noget andet. Vi er et SEO-firma med mere end 10 års erfaring inden for søgemaskineoptimering, og vi ved derfor, hvordan dine sidetitler og metabeskrivelser skal optimeres for at øge dine chancer for at blive fundet på Google.

Mere end 10 års erfaring inden for SEO

10

Tekster skrevet

Forskellige brancher

%

Kvalitet

Få bedre placeringer og mere trafik til din hjemmeside

Hos King Content er vi specialister i at finde frem til de helt rigtige søgeord. Vi har i løbet af årene udarbejdet utrolig mange søgeordsanalyser for mange forskellige brancher, og vi ved derfor, hvad dine potentielle kunder søger efter på Google, når de leder efter dine ydelser eller produkter. Klik her og læs om, hvordan vi udarbejder en søgeordsanalyse.

Når du får optimeret dine sidetitler og metabeskrivelser hos os, har du dermed mulighed for at opnå bedre placeringer på Google på relevante søgninger for lige netop din virksomhed. Dette er dog langt fra det eneste. Søgemaskineoptimering handler i første omgang om at få bedre placeringer på Google, men i sidste ende handler det naturligvis om at få flere nye kunder og dermed øge sin omsætning.

Når vi optimerer titler og metabeskrivelser, sørger vi derfor både for at optimere dem til de rigtige søgeord, ligesom vi også har et stort fokus på at skabe mere trafik ind til din hjemmeside eller webshop. Dine titler og metabeskrivelser er nemlig dem, der vises i Googles søgeresultat, og det er ud fra dem, dine potentielle kunder beslutter sig for, om din hjemmeside er et besøg værd.

Derfor sørger vi altid for at gøre dine sidetitler og metabeskrivelser fængende og iøjnefaldende, så du kan få flere besøgende ind på din hjemmeside og dermed også øge din omsætning.

Værdi

Hvorfor vælge os?

+10 års erfaring ✓

Vi har mere end 10 års erfaring inden for online marketing, herunder særligt SEO, fra en række af landets førende bureauer.

Bredt branchekendskab ✓

Vi har i løbet af årene oparbejdet et utroligt bredt branchekendskab, hvilket betyder, at vi kan skrive tekster for enhver branche.

Hurtig levering ✓

Hos os slipper du for at vente længe på dine tekster. Vi tilbyder en hurtig levering på 1-4 hverdage, og du får altid en forventet deadline.

Intet fast abonnement ✓

Vi har intet fast abonnement, idet vi arbejder fra opgave til opgave. Det betyder, at du kan prøve os af, uden at det kommer til at koste en formue.

Ingen binding ✓

Da vi ikke har noget fast abonnement, har vi heller ikke nogen kontrakt eller bindingsperiode. Du kan derfor trygt prøve os af for en enkelt opgave.

Ingen begrænsninger ✓

Hos os er der ingen begrænsninger, når det kommer til antal søgeord. Du kan få lige så mange søgeord, du vil, men vi anbefaler max 2-3 søgeord pr. tekst.

Titler og beskrivelser kombineret med tekstforfatning

Hvis du kunne tænke dig at få optimeret dine sidetitler og metabeskrivelser hos os, har du to forskellige muligheder:

  1. Du kan vælge kun at købe titler og metabeskrivelser
  2. Du kan kombinere titler og metabeskrivelser med tekstforfatning

At købe titler og metabeskrivelser som et særskilt produkt kan være en fordel for dig, der driver en webshop, og som har fået leveret SEO-tekster af et andet bureau.

Det kan også være en fordel for dig, der af andre årsager ikke har behov for at få skrevet tekster til dine produkter og kategorisider, og som blot har brug for hjælp til det store og tidskrævende arbejde, som optimering af titler og metabeskrivelser er.

Hvis du driver en webshop, og du ikke har unikke produkttekster og kategoritekster til hver enkelt side, eller hvis du har en almindelig hjemmeside, som du ønsker at blive synlig med på Google, så anbefaler vi, at du kombinerer sidetitler og metabeskrivelser med tekstforfatning eller tekstoptimering.

På den måde øger du nemlig dine chancer for at få bedre placeringer på Google, og titler og metabeskrivelser til hver tekst er altid inkluderet i prisen, når du bestiller SEO-tekster hos os.

SEO

Det kan du få:

1. Bedre placeringer på Google

Med vores søgemaskineoptimerede tekster kan du opnå bedre placeringer på Google.

2. Mere trafik til hjemmesiden

Når dine tekster er optimeret til de rette søgeord, kan du få mere trafik til din hjemmeside.

3. Øget omsætning

Når du får flere besøgende på din hjemmeside, kan du dermed også få en øget omsætning. 

Skriv til os og få en pris på titler og metabeskrivelser

Kunne du tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på sidetitler og metabeskrivelser enten med eller uden tekstforfatning, så er du velkommen til at kontakte os.

Det kan du enten gøre ved at udfylde vores kontaktformular eller ved at skrive til vores e-mail info@kingcontent.dk. Så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Typisk er det inden for et par timer og senest inden for 24 timer.

Derudover har du også mulighed for at skrive til os via vores chatfunktion her på hjemmesiden. Er vi ikke online, så læg en besked, og du vil modtage et svar inden for kort tid.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kontakt

Firmainformation

King Content
CVR: 33926766

Cookie- og privatlivspolitik

Kontaktinformation

✉ info@kingcontent.dk
39 39 30 63
✎ Chat med os

Om os

King Content er et digitalt SEO-firma, der har specialiseret sig inden for onpage SEO-optimering og tekstforfatning.