Tekstoptimering

Optimering af dine tekster
Indhent tilbud

Optimer

SEO-optimerede tekster

Driver du en virksomhed, og kunne du tænke dig at øge din omsætning? Så er det vigtigt, at dine potentielle kunder kan finde dig, der hvor de er. Undersøgelser viser, at over 90 % af alle onlineoplevelser starter på Google, og med vores SEO-optimerede tekster vil du dermed kunne øge din synlighed i Googles søgeresultater. Det betyder, at dine potentielle kunder vil kunne finde dig, når de søger efter dine ydelser eller produkter.

Tekstoptimering for dig med eksisterende tekst på hjemmesiden

Tekstoptimering er for dig, der allerede har en god mængde tekst inde på din hjemmeside, men hvor teksterne ikke er optimeret til et bestemt søgeord. Det kan derfor være, at du har svært ved at opnå gode placeringer i Googles søgeresultater og dermed også få flere nye kunder.

Hvad er så en ”god mængde tekst”? Vi anbefaler, at du ved tekstoptimering har mindst 250 ord på hver side, du ønsker at få SEO-optimeret.

Har du mere tekst, er dette blot et stort plus, da jo mere tekst, desto bedre, når det kommer til søgemaskineoptimering. Har du en mindre mængde tekst, kan du i stedet for vælge at få skrevet nye SEO-tekster, hvor vi tager udgangspunkt i dine eksisterende tekster.

Mere end 10 års erfaring inden for SEO

10

Tekster skrevet

Forskellige brancher

%

Kvalitet

Bliv synlig på Google med vores tekstoptimering

Hvis du gerne vil øge din synlighed på Google, så gælder det om at have SEO-optimerede tekster på hjemmesiden. Det skyldes måden, hvorved Google tildeler placeringer på i søgeresultaterne.

Når Google tildeler placeringer, foregår det ved, at den scanner din hjemmeside for at finde ud af, hvad den handler om. Her scanner Google teksten på hver enkelt side, og der sker et match mellem de ord, du har stående i teksterne, og de ord der bliver søgt på på Google. Det betyder med andre ord, at det stort set er umuligt at få en god placering på Google på et bestemt ord, hvis ordet ikke bliver nævnt på din hjemmeside.

Det er dog desværre som regel ikke nok kun at nævne et ord en enkelt gang for at få en god placering. På langt de fleste søgninger vil der være et niveau af konkurrence, hvor du konkurrerer med dine konkurrenter om placeringerne på de samme søgeord.

Derfor er tekstoptimering nødvendig for at sikre, at din tekst bliver vurderet af Google til at være mere relevant på det specifikke søgeord end dine konkurrenters tekster. Jo mere relevant Google vurderer din tekst til at være, desto højere i søgeresultaterne vil din hjemmeside blive vist.

Google

Hvorfor vælge os?

+10 års erfaring ✓

Vi har mere end 10 års erfaring inden for online marketing, herunder særligt SEO, fra en række af landets førende bureauer.

Bredt branchekendskab ✓

Vi har i løbet af årene oparbejdet et utroligt bredt branchekendskab, hvilket betyder, at vi kan skrive tekster for enhver branche.

Hurtig levering ✓

Hos os slipper du for at vente længe på dine tekster. Vi tilbyder en hurtig levering på 1-4 hverdage, og du får altid en forventet deadline.

Intet fast abonnement ✓

Vi har intet fast abonnement, idet vi arbejder fra opgave til opgave. Det betyder, at du kan prøve os af, uden at det kommer til at koste en formue.

Ingen binding ✓

Da vi ikke har noget fast abonnement, har vi heller ikke nogen kontrakt eller bindingsperiode. Du kan derfor trygt prøve os af for en enkelt opgave.

Ingen begrænsninger ✓

Hos os er der ingen begrænsninger, når det kommer til antal søgeord. Du kan få lige så mange søgeord, du vil, men vi anbefaler max 2-3 søgeord pr. tekst.

Vi er specialister i at vælge de rette søgeord

Når du får SEO-optimeret dine tekster, er det ikke uden betydning, hvilke søgeord teksterne bliver optimeret til. Faktisk spiller valget af søgeordene en afgørende rolle for effekten af din tekstoptimering. Hvis dine tekster bliver optimeret til de forkerte søgeord, kan der ske en af tre ting:

  1. Du får gode placeringer – på søgeord der ikke er nogen søgninger på
  2. Du får gode placeringer – på søgeord der ikke er relevante for dig
  3. Du får ikke bedre placeringer, fordi søgeordene er alt for brede og uspecifikke

5 fordele ved at lade os stå for din tekstoptimering

Hos King Content har vi mere end 10 års erfaring med at udarbejde søgeordsanalyser og udvælge søgeord for rigtig mange forskellige brancher. Vi har en lang baggrund inden for bureauverdenen, hvor vi har hjulpet hundredvis af kunder med at få succes på Google, fordi vi har analyseret os frem til de helt rigtige søgeord.

Når du bestiller tekstoptimering hos os, udarbejder vi altid en grundig søgeordsanalyse, som vi tager udgangspunkt i. På baggrund af vores mangeårige erfaring med udvælgelse af søgeord, kan du med vores tekstoptimering opnå:

  1. Gode placeringer på relevante søgeord
  2. Mere relevant trafik til din hjemmeside
  3. Frasortering af irrelevant trafik til din hjemmeside
  4. Flere nye kunder
  5. En større omsætning

Alt hvad vi skal bruge fra dig af er information om, hvilke ydelser, services eller produkter du ønsker fokus på. Det kan for eksempel være, at der er særlige produkter eller ydelser, du har en større fortjeneste på, eller at der er noget arbejde, du bedre kan lide at lave end andet.

Søgeord

Det bliver ikke nemmere

Det bliver ikke nemmere at få lavet SEO-arbejde, end når du bestiller tekstoptimering hos os. Nedenfor finder du en oversigt over, hvordan processen foregår, og det tager kun 1-4 dage fra bestillingen til modtagelsen af dine SEO-optimerede tekster. 

1

Bestilling

Når vi har modtaget din bestilling, går vi i gang med at analysere os frem til, hvilke søgeord vi skal optimere dine tekster til.

2

Tekstoptimering

Når vi har fundet de rette søgeord, påbegynder vi atbejdet med at optimere dine tekster til de valgte søgeord.

3

Aflevering

Du modtager et dokument med de SEO-optimerede tekster, som er klar til at blive sat ind på din hjemmeside.

Skriv til os og få et tilbud på tekstoptimering

Er du i tvivl om, hvorvidt du kan nøjes med tekstoptimering, eller om du med fordel kan få skrevet helt nye SEO-tekster? Har du nogle spørgsmål, eller kunne du tænke dig at indhente et gratis og uforpligtende tilbud på SEO-optimerede tekster? Så står vi klar til at hjælpe dig.

Du skal bare skrive til vores e-mail info@kingcontent.dk eller udfylde vores kontaktformular her på siden. Så vender vi tilbage til dig inden for 24 timer – dog typisk allerede inden for et par timer.

Alternativt er du også velkommen til at skrive til os via vores chatfunktion. Er vi ikke online, kan du lægge en besked, så hører du tilbage fra os inden for ganske kort tid.

Vi glæder os til at hjælpe dig højere op på Google!

Kontakt

Firmainformation

King Content
CVR: 33926766

Cookie- og privatlivspolitik

Kontaktinformation

✉ info@kingcontent.dk
39 39 30 63
✎ Chat med os

Om os

King Content er et digitalt SEO-firma, der har specialiseret sig inden for onpage SEO-optimering og tekstforfatning.