Søgeordsanalyse

Søgeord der skaber værdi
Indhent tilbud

Søgeord

Søgeordsanalyse udarbejdet af SEO-eksperter

Når du bestiller SEO-tekster hos os, starter vi altid med at udarbejde en grundig søgeordsanalyse for at analysere os frem til, hvad det er for nogle søgeord, som du bør blive vist på, når dine potentielle kunder søger efter dine ydelser eller produkter på Google.

Søgemaskineoptimering (SEO) handler om, hvordan man på forskellig vis kan optimere sin hjemmeside til at få højere placeringer i Googles søgeresultater. Derfor er det altafgørende for resultatet af SEO-arbejdet, at man først og fremmest får valgt de rigtige søgeord. Ellers kan alt arbejdet være spildt.

At udvælge de rigtige søgeord kræver både stor erfaring med SEO, et bredt branchekendskab og adgang til de rette værktøjer. Hos King Content har vi mere end 10 års erfaring med SEO-optimering, og vi har en baggrund fra nogle af landets førende online marketing bureauer, hvilket har givet os et utroligt bredt branchekendskab.

Vi har dermed både kompetencerne og erfaringen, der skal til for at kunne udarbejde en grundig søgeordsanalyse og dermed også finde de absolut bedste og mest værdifulde søgeord, som kan give dig bedre placeringer på Google.

Mere end 10 års erfaring inden for SEO

10

Tekster skrevet

Forskellige brancher

%

Kvalitet

Sådan analyserer vi os frem til de rigtige søgeord

For at vi kan udarbejde en dybdegående søgeordsanalyse, og dermed også udvælge de bedste søgeord for dig og din virksomhed, skal vi bruge nogle informationer fra dig. Det er vigtigt for os at vide, hvad det er for nogle services, ydelser eller produkter, som du gerne vil have bliver vist højere oppe i Googles søgeresultater.

Det må meget gerne være overordnede kategorier som for eksempel ”tagarbejde” med information om, hvad det er for noget tagarbejde, du udfører. På den måde kan vi foretage den mest grundige søgeordsanalyse. Har du allerede noget indhold på din hjemmeside, tager vi også udgangspunkt i det, når vi skal analysere os frem til det bedste søgeord.

Brainstorm, SEO-værktøjer og Googlesøgning

Når vi har fået disse informationer fra dig, går vi i gang med at brainstorme. Her finder vi alle de ord, som vi kan komme i tanke om, der er relevante for emnet. Efterfølgende bruger vi et søgeordsanalyse-værktøj som Google Søgeordsplanlægning og Storybase til at undersøge, hvor mange der søger efter de pågældende ord på Google og til at finde andre søgeord, som kan være relevante at tage med i søgeordsanalysen.

Herefter tjekker vi alle søgeordene på Google for at vurdere, om søgeordet vil være relevant for dig i forhold til de resultater, der allerede bliver vist på Google. Nogle søgeord lægger nemlig i højere grad op til at være en informationssøgning, hvilket ikke vil være relevant for dig, hvis du ønsker at sælge dit produkt eller din ydelse.

Analyse

Hvorfor vælge os?

+10 års erfaring ✓

Vi har mere end 10 års erfaring inden for online marketing, herunder særligt SEO, fra en række af landets førende bureauer.

Bredt branchekendskab ✓

Vi har i løbet af årene oparbejdet et utroligt bredt branchekendskab, hvilket betyder, at vi kan skrive tekster for enhver branche.

Hurtig levering ✓

Hos os slipper du for at vente længe på dine tekster. Vi tilbyder en hurtig levering på 1-4 hverdage, og du får altid en forventet deadline.

Intet fast abonnement ✓

Vi har intet fast abonnement, idet vi arbejder fra opgave til opgave. Det betyder, at du kan prøve os af, uden at det kommer til at koste en formue.

Ingen binding ✓

Da vi ikke har noget fast abonnement, har vi heller ikke nogen kontrakt eller bindingsperiode. Du kan derfor trygt prøve os af for en enkelt opgave.

Ingen begrænsninger ✓

Hos os er der ingen begrænsninger, når det kommer til antal søgeord. Du kan få lige så mange søgeord, du vil, men vi anbefaler max 2-3 søgeord pr. tekst.

Bestil en søgeordsanalyse uden tekstforfatning

Vi udarbejder altid en søgeordsanalyse i forbindelse med tekstforfatning, men du har naturligvis også mulighed for at bestille en søgeordsanalyse hos os, uden at du behøver at bestille tekstforfatning.

Det kan for eksempel være, at du selv ønsker at skrive dine tekster, men har brug for at finde ud af, hvilke søgeord dine tekster skal optimeres til, for at du kan opnå bedre placeringer på Google. Det kan også være, at du har brug for at få udarbejdet en søgeordsanalyse i forbindelse med Google Ads (tidligere Google AdWords) eller andre former for online annoncering.

Uanset hvad du skal bruge din søgeordsanalyse til, så udarbejder vi den på præcis samme måde, som hvis du havde bestilt tekstforfatning hos os.

Søgeordsanalysen vil indeholde:

  • Vores anbefalinger til søgeord
  • Andre potentielle søgeord
  • Estimeret konkurrenceniveau
  • Gns. månedlige søgninger på hvert søgeord
  • Parring af søgeord og landingsside.

Få rabat på tekstforfatningen efterfølgende

Hvis du efterfølgende finder ud af, at arbejdet med selv at skrive eller optimere dine tekster til søgeordene er for tidskrævende og omfattende, tilbyder vi en attraktiv rabat på tekstforfatningen, idet du allerede har betalt for søgeordsanalysen.

Rabat

Kom i gang allerede nu

Vi mener ikke, at der behøver at være langt fra tanke til handling. Derfor tager det også kun 1-4 hverdage fra bestillingen af tekstforfatning eller en særskilt søgeordsanalyse, til du modtager din bestilling. Se processen her:

1

Bestilling

Når du bestiller tekstforfatning eller en særskilt søgeordsanalyse hos os, har vi brug for informationer om, hvilke ord/emner du gerne vil have bedre placeringer på.

2

Søgeordsanalyse

Når vi har modtaget informationerne fra dig om fokusområder, går vi i gang med at analysere os frem til, hvilke søgeord der vil være de mest relevante og værdifulde for dig.

3

Aflevering

Har du bestilt tekstforfatning, vil du modtage et dokument med de søgeordsoptimerede tekster. Har du bestilt en særskilt søgeordsanalyse, modtager du hele analysen.

Indhent et gratis tilbud på en søgeordsanalyse

Kunne du tænke dig at indhente et gratis og helt uforpligtende tilbud på en søgeordsanalyse, eller ønsker du at bestille tekstforfatning hos os, hvor søgeordsanalysen er inkluderet, er du mere end velkommen til at kontakte vores SEO-bureau.

Vi kan kontaktes på flere forskellige måder alt afhængigt af, hvad du foretrækker.

Du kan enten skrive til os via vores e-mail info@kingcontent.dk eller via vores kontaktformular til venstre. Så vender vi tilbage inden for 24 timer, dog typisk allerede inden for et par timer.

Alternativt kan du også skrive til os via vores chatfunktion her på hjemmesiden. Er vi ikke online, så læg gerne en besked, så hører du tilbage fra os hurtigst muligt.

Kontakt

Firmainformation

King Content
CVR: 33926766

Cookie- og privatlivspolitik

Kontaktinformation

✉ info@kingcontent.dk
39 39 30 63
✎ Chat med os

Om os

King Content er et digitalt SEO-firma, der har specialiseret sig inden for onpage SEO-optimering og tekstforfatning.