SEO-tekster der virker

Professionelle hjemmesidetekster
Indhent tilbud

Tekster

Hjemmesidetekster der er optimeret til Google

Søgemaskineoptimering handler i høj grad om onpage optimering af hjemmesiden. Her er SEO-tekster det absolut vigtigste redskab for at sikre størst mulig chance for, at hjemmesiden bliver fundet, når der søges på Google. Det er nemlig i høj grad dine hjemmesidetekster, der skal fortælle Google, hvad din hjemmeside handler om, og det er ud fra disse informationer, Google tildeler placeringer.

Hvis du gerne vil blive mere synlig i Googles søgeresultater, er det derfor vigtigt, at du får skrevet SEO-tekster, der er optimeret til de søgeord, du gerne vil findes på. Dette arbejde hjælper vores SEO-bureau dig gerne med.

Vi skriver SEO-tekster, der skaber værdi

Vi er specialister i at skrive hjemmesidetekster, der er optimeret til Google, samtidig med at de også er værdifulde for dine potentielle kunder. Vi skriver nemlig ikke bare en sludder for en sladder, men i stedet for har vi fokus på, hvordan vi med hver SEO-tekst kan skabe værdi for den besøgende.

Med vores SEO-tekster gør vi vores bedste for at overbevise den besøgende om at vælge lige netop dig og din virksomhed frem for dine konkurrenter. Dette gør vi blandt andet med at synliggøre, hvorfor vedkommende skal vælge din virksomhed, og hvad vedkommende får ud af at vælge dit produkt eller din ydelse.

Jo mere ”hjælpsom” du er for kunden i din SEO-tekst, desto større er sandsynligheden også for, at du får en ny kunde. Derfor bruger vi den nødvendige tid på at sikre os, at du får mest muligt ud af dine hjemmesidetekster.

Mere end 10 års erfaring inden for SEO

10

Tekster skrevet

Forskellige brancher

%

Kvalitet

Hvad er SEO-tekster?

SEO-tekster er en betegnelse for tekster, der er blevet optimeret til de søgeord, som du gerne vil findes på i Googles søgeresultater. Det primære formål med en SEO-tekst er dermed at øge sandsynligheden for, at du får en højere placering på Google.

Hos King Content har vi dog også et sekundært formål med de SEO-tekster, vi skriver – de skal også være interessante at læse for dem, der klikker sig ind på din hjemmeside ude i Googles søgeresultater, og de skal skabe værdi, så der er en større chance for, at vedkommende tager kontakt til dig eller lægger en ordre i din webshop. 

For efterhånden mange år siden var der i branchen et stort fokus på, at en SEO-tekst skulle have en bestemt søgeordstæthed – det vil sige, at søgeordet skulle stå et bestemt antal gange i teksten. Sådan er det dog ikke længere.

Teksterne skal selvfølgelig stadig indeholde de valgte søgeord, og til en vis grad skal de også stå nogle bestemte steder i teksterne, men i dag er der et langt større fokus på, at teksterne skal være skrevet til dem, der rent faktisk læser dem – de potentielle kunder.

Samtidig er Google også blevet klogere, og det gælder derfor heller ikke kun om at optimere teksten til de valgte søgeord. Derfor tilføjer vi relaterede ord og spørgsmål, som der ofte søges på i forbindelse med det valgte søgeord, for at få et bredere match i søgeresultaterne.

Indhold

Hvorfor vælge os?

+10 års erfaring ✓

Vi har mere end 10 års erfaring inden for online marketing, herunder særligt SEO, fra en række af landets førende bureauer.

Bredt branchekendskab ✓

Vi har i løbet af årene oparbejdet et utroligt bredt branchekendskab, hvilket betyder, at vi kan skrive tekster for enhver branche.

Hurtig levering ✓

Hos os slipper du for at vente længe på dine tekster. Vi tilbyder en hurtig levering på 1-4 hverdage, og du får altid en forventet deadline.

Intet fast abonnement ✓

Vi har intet fast abonnement, idet vi arbejder fra opgave til opgave. Det betyder, at du kan prøve os af, uden at det kommer til at koste en formue.

Ingen binding ✓

Da vi ikke har noget fast abonnement, har vi heller ikke nogen kontrakt eller bindingsperiode. Du kan derfor trygt prøve os af for en enkelt opgave.

Ingen begrænsninger ✓

Hos os er der ingen begrænsninger, når det kommer til antal søgeord. Du kan få lige så mange søgeord, du vil, men vi anbefaler max 2-3 søgeord pr. tekst.

Udnyt potentialet på Google og øg din omsætning 

Hvis du godt kunne tænke dig at øge din omsætning, kan du med stor fordel vælge at benytte dig af søgemaskineoptimering. Over 90 % af alle onlineoplevelser starter på Google, og her får resultaterne på den første side mere end 90 % af alle klik. Det betyder, at der er et rigtigt stort potentiale ved at blive vist på den første side i Googles søgeresultater, og jo højere oppe på siden, desto bedre.

For at du kan få en god placering i Googles søgeresultater, skal fundamentet på din hjemmeside bygges op. Fundamentet i forhold til søgemaskineoptimering består af to dele:

  1. At vælge de rigtige søgeord
  2. At få skrevet gode SEO-tekster

Hvis dette ikke er på plads, vil du få meget svært ved at opnå gode placeringer på Google.

Kunsten at vælge de rigtige søgeord

Først og fremmest er det altafgørende, at du vælger de rigtige søgeord. Ellers kan du risikere, at alt dit SEO-arbejde er spildt, og du ikke får noget for de penge, du har brugt. Det er en kunst at vælge de rigtige søgeord, idet det både kræver et stort kendskab til mange forskellige brancher, en forståelse for hvordan brugerne søger på Google, samt viden om hvordan man bruger de forskellige søgeordsværktøjer.

Hos King Content har vi mere end 10 års erfaring med at udarbejde søgeordsanalyser, og vi står klar til at hjælpe dig med at finde frem til de helt rigtige søgeord for lige netop din virksomhed.

Når søgeordene er fundet, skal der skrives SEO-tekster, som skal optimeres til de valgte søgeord, så Google forstår matchet mellem søgeordene og din hjemmeside. Også her har vi den rette erfaring og viden til at sikre, at du får skrevet gode SEO-optimerede hjemmesidetekster.

SEO

Det kan du få med vores SEO-tekster:

1. Bedre placeringer på Google

Med vores hjemmesidetekster kan du opnå bedre placeringer på Google. 

2. Flere besøgende på hjemmesiden

Når du får bedre placeringer på Google, kan du også få flere besøgende til hjemmesiden.

3. Øget omsætning

Med flere besøgende på hjemmesiden har du også mulighed for at øge din omsætning.

Sådan foregår processen

Nedenfor kan du finde en oversigt over, hvordan processen foregår, fra du bestiller SEO-tekster hos os, til du får dem leveret. Typisk tager leveringen 1-4 hverdage, fra vi har fået besvaret vores spørgsmål i tekstinterviewet, til du modtager teksterne.

1

Bestilling

Når vi har modtaget din bestilling, går vi i gang med at analysere og udarbejde en søgeordsanalyse.

2

Tekstinterview

Vi fremsender en række spørgsmål omkring din virksomhed, som vi bruger til vores tekstforfatning.

3

Tekstforfatning

Vi går i gang med at skrive teksterne ud fra dine informationer og de valgte søgeord.

4

Aflevering

Du modtager et dokument med teksterne, som er klar til at blive indsat på din hjemmeside.

Enkelt

Vores pris på SEO-tekster

Der er meget stor forskel på, hvor meget det koster at få skrevet SEO-tekster til sin hjemmeside. Prisen afhænger blandt andet af, hvor mange tekster du skal have skrevet, og hvor lange de skal være. Længden af teksterne varierer alt afhængigt af konkurrenceniveauet på de ønskede søgeord.

Vi tilbyder altid en skarp og konkurrencedygtig pris på vores SEO-tekster, og du er altid garanteret hjemmesidetekster af høj kvalitet. Vores kunder betaler typisk 4.000-10.000 kr. ekskl. moms for SEO-tekster til deres hjemmeside, og her er der tale om et engangsbeløb. Vores SEO-tekster er dermed en rigtig god investering, fordi prisen typisk vil være tjent ind igen hurtigt.

Med i prisen er:

Derudover kan du tilkøbe: 

  • Overvågning af dine placeringer
  • Månedlig/kvartalsvis rapportering
  • SEO-analyse
  • Konverteringsoptimering.

Vi udarbejder altid et gratis og helt uforpligtende tilbud på enhver opgave, så vores kunder kender prisen, inden vi går i gang. For at vi kan udarbejde et skræddersyet tilbud til dig, har vi brug for at vide, hvilke ord / fokusområder du ønsker at blive fundet på.

Indhent et gratis tilbud på hjemmesidetekster

Ønsker du at indhente et gratis og uforpligtende tilbud på SEO-tekster til din hjemmeside, er du altid meget velkommen til at tage kontakt til os. Det gælder naturligvis også, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du har brug for yderligere information.

Vi kan kontaktes på flere forskellige måder. Du kan enten skrive til os ved at udfylde vores kontaktformular, eller du kan skrive til vores e-mail info@kingcontent.dk. Så kan du forvente at høre tilbage fra os inden for 24 timer – som regel svarer vi dog allerede inden for et par timer.

Du er også velkommen til at skrive til os via vores chat. Er vi ikke online, kan du lægge en besked, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig!

Kontakt

Firmainformation

King Content
CVR: 33926766

Cookie- og privatlivspolitik

Kontaktinformation

✉ info@kingcontent.dk
39 39 30 63
✎ Chat med os

Om os

King Content er et digitalt SEO-firma, der har specialiseret sig inden for onpage SEO-optimering og tekstforfatning.