Om King Content

Specialister i SEO
Indhent tilbud

Profil

Vi er ikke som alle andre

King Content er et digitalt SEO-bureau, som har specialiseret sig i at levere tekstindhold til hjemmesider med det formål at skabe bedre placeringer på Google. Vi har mere end 10 års erfaring med SEO og Google Ads fra nogle af landets førende online marketingbureauer, og vi har igennem årene været med til at skabe vækst i hundredvis af virksomheder. Skal vi også hjælpe dig?

Vi er ikke som andre SEO-bureauer. Vi har et primært fokus på at levere hjemmesidetekster i højeste kvalitet, der øger brugervenligheden, og som samtidig er optimeret til Google. Vi arbejder hver dag med et fokus på at øge vores kunders synlighed på Google, så de potentielt kan opnå en større kundetilgang og en øget omsætning.

Vi har ikke noget fast månedligt abonnement eller bindende aftaler. Hos os betaler du for vores ydelser fra opgave til opgave, og der er intet opsigelsesvarsel. Det betyder, at du kan prøve os af uden at være bundet til en fast aftale, og er du tilfreds med vores arbejde, kan du bestille flere opgaver. Vi ønsker at gøre SEO fleksibelt og tilgængeligt for alle, og vi er her, når du har brug for os.

Mere end 10 års erfaring inden for SEO

10

Tekster skrevet

Forskellige brancher

%

Kvalitet

Hvem er vi?

Vi er et onlinebaseret bureau, hvilket skal forstås på den måde, at vi ikke har nogen fysisk adresse. Vi arbejder hjemmefra hele året rundt – ikke kun under coronakrisen. Det betyder, at vi har færre driftsomkostninger, hvilket kommer dig som kunde til gode i form af yderst konkurrencedygtige priser.

Vores virksomhed blev stiftet tilbage i 2019 med et ønske om en bedre work-life-balance og en mere fleksibel tilgang til arbejdstider. Vi tilrettelægger vores arbejdstider, så de passer ind i vores liv og dagligdag, og derfor kan du også opleve, at vi arbejder på nogle skæve tidspunkter i løbet af døgnet, men det betyder ikke, at du ikke kan få fat på os. Send os en e-mail på info@kingcontent.dk eller skriv til os via vores chat – så kan du forvente at få svar inden for ganske kort tid.

Vi har et stort fokus på arbejdsglæde. Glade medarbejdere med overskud og arbejdsglæde samt en øget fleksibilitet giver os mulighed for at fordybe os 100 % i hver enkelt opgave, og det giver dig det bedste resultat.

csr-maerket logo Et sundt arbejdsmiljø Miljørigtig mærke Stop Papirspild mærket

Om os

Hvorfor vælge os?

+10 års erfaring ✓

Vi har mere end 10 års erfaring inden for online marketing, herunder særligt SEO, fra en række af landets førende bureauer.

Bredt branchekendskab ✓

Vi har i løbet af årene oparbejdet et utroligt bredt branchekendskab, hvilket betyder, at vi kan skrive tekster for enhver branche.

Hurtig levering ✓

Hos os slipper du for at vente længe på dine tekster. Vi tilbyder en hurtig levering på 1-4 hverdage, og du får altid en forventet deadline.

Intet fast abonnement ✓

Vi har intet fast abonnement, idet vi arbejder fra opgave til opgave. Det betyder, at du kan prøve os af, uden at det kommer til at koste en formue.

Ingen binding ✓

Da vi ikke har noget fast abonnement, har vi heller ikke nogen kontrakt eller bindingsperiode. Du kan derfor trygt prøve os af for en enkelt opgave.

Ingen begrænsninger ✓

Hos os er der ingen begrænsninger, når det kommer til antal søgeord. Du kan få lige så mange søgeord, du vil, men vi anbefaler max 2-3 søgeord pr. tekst.

Resultater der skaber vækst

Man kan ikke stille nogen garantier, når det kommer til SEO. Det kan hverken vi eller nogen andre i branchen. Det er dog ikke ensbetydende med, at vi ikke ved, hvad vi gør.

I løbet af vores mere end 10 års erfaring med SEO-arbejde har vi skabt tusindvis af topplaceringer i Googles søgeresultater, og vi har øget vores kunders antal af henvendelser/ordrer med mere end 100 %.

Vi har skabt vækst i mange danske virksomheder takket være vores erfaring og kendskab til, hvordan Google fungerer, og hvad brugerne sætter pris på. Skal vi gøre det samme for dig?

Vækst

Det bliver ikke nemmere

Det er nemt og hurtigt at komme i gang med SEO-arbejdet, når du vælger at benytte dig af vores virksomhed. Nedenfor kan du finde en oversigt over, hvor nemt det er:

1

Indhent tilbud

Skriv til os og indhent et skræddersyet og helt uforpligtende tilbud på den SEO-opgave du skal have løst.

2

Accepter

Accepterer du det fremsendte tilbud, går vi i gang med at løse opgaven. Den forventede leveringstid er 1-4 hverdage.

3

Modtagelse

Når vi har løst opgaven, fremsender vi det færdige arbejde til dig. Det kan fx være hjemmesidetekster eller en søgeordsanalyse.

Skriv til os for at indhente et gratis tilbud

Kunne du tænke dig at prøve os af, hører vi meget gerne fra dig. Fortæl os om din opgave, så udarbejder vi et skræddersyet og helt uforpligtende tilbud til dig. 

Du kan enten skrive til os ved at udfylde vores kontaktformular til venstre eller ved at skrive til vores e-mail info@kingcontent.dk, hvis du foretrækker det. 

Du er også velkommen til at skrive til os via vores chatfunktion her på hjemmesiden. Hvis vi ikke er online, så efterlad gerne en besked til os – så svarer vi tilbage inden for kort tid. 

Vi ser frem til at høre fra dig!

Kontakt

Firmainformation

King Content
CVR: 33926766

Cookie- og privatlivspolitik

Kontaktinformation

✉ info@kingcontent.dk
39 39 30 63
✎ Chat med os

Om os

King Content er et digitalt SEO-firma, der har specialiseret sig inden for onpage SEO-optimering og tekstforfatning.